newsline
Skapa annons för din häst i Hestur:

Hästen behöver finnas i din hästlista (genom att ange hästens registreringsnummer). När den finns där kan du klicka på hästens registreringsnummer i hästlistan (FEIF-id) och gå till fliken ”Säljannons”.

Observera att du kan lägga in vilken häst som helst i din hästlista. Om du inte har köpt varken stoavgift eller hingstlicens till hästen kan du också när som helst ta bort den igen från hästlistan.

Rubrik och ingress är den beskrivning av hästen som visas på söksidan. Du kan dessutom skriva en mera utförlig beskrivning av hästen som visas när annonsen öppnas. För att annonsen ska publiceras på salusidan behöver du klicka i ”Publicera annons” längst upp på sidan innan du sparar. Du kan också när som helst välja att ta bort annonsen från salusidan genom att ta bort krysset från ”Publicera annons” och spara.

Observera att information om hästens ålder, kön, färg, härstamning, bedömning och BLUP hämtas automatiskt från stamboken WorldFengur. Om något är felaktigt registrerat behöver du kontakta registrator för att få det korrigerat.

Lägga in filmlänk

Från YouTube: Öppna filmen och klicka på ”Dela” och sedan ”Bädda in”. Kopiera texten som börjar på ”<iframe” och slutar på ”iframe>”. Klistra in den koden i Hestur och spara.

Från Vimeo: Öppna filmen och klicka på ”Share”. Under ”Embed” hittar du en kod som du kopierar och klistrar in i Hestur. OBS! koden som du klistrar in måste börja på ”<iframe” och sluta med ”iframe>”. Ofta följer ytterligare text efter själva koden som du behöver radera efter att du har klistrat in i Hestur.