newsline

WorldFengur-ID (WF-id)

För att bli registrerad som ägare till häst i moderstamboken WorldFengur behöver du själv finnas registrerad i stamboken med ett WorldFengur-ID. ID-numret används sedan när du skall stå som ägare på någon häst eller vill ha inloggning till databasen. Alla hästar som registreras i ditt namn registreras på detta ID nummer.

Om du har varit registrerad ägare på någon islandshäst tidigare innebär det att du redan har ett WF-id. Ditt WF-id hittar du under rubriken ”Mina hästar” i WorldFengur och fliken ”Om mig”. Om du har ägarcertifikat på någon häst där du står som ägare kan du också hitta ditt WF-id där.

”Mina hästar” är din personliga plats i databasen. Där kan du hitta lista över alla hästar som står registrerade i ditt namn samt ladda upp bilder på dem som blir synliga för alla användare. Under fliken ”Om mig” hittar du förutom ditt WF-id även dina kontaktuppgifter som kan komma till nytta om registrator behöver komma i kontakt med dig. Du kan när som helst ändra dina kontaktuppgifter under ”Om mig” genom att klicka på den gula pennan bakom ditt namn.

Som medlem i Svenska Islandshästförbundet ingår tillgång till WorldFengur i ditt medlemsskap. För att aktivera din tillgång behöver du maila till: svenska@icelandichorse.se

Om du aldrig har varken varit medlem i Svenska Islandshästförbundet eller varit registrerad ägare kan du kontakta avelskansli@sifavel.se för att få ett WF-id (kostnadsfritt). Den information som behövs för att registrera dig är fullt namn, adress, telefonnummer, födelsedatum samt mailadress. Du blir då registrerad i systemet och får epost med ditt nya WF-id.