newsline

Öppen bedömning på Romme 31 augusti 2019

Publicerat den 30-08-2019

Det är 52 hästar som har blivit totalbedömda på höstbedömningen på Romme samt ytterligare 4 hästar som har blivit exteriörbedömda.

Det sto som hittills är högst bedömd på bedömningen är María frá Hjarðartúni, e. Dagur frá Hjarðartúni och u. Mánadís frá Víðidal, med 8,36 totalt. Uppfödare är Óskar Eyjólfsson, ägare är Sofia Kaber och visare var Erlingur Erlingsson.

Den högst bedömda hingsten innan öppna bedömningen är Felix från Änghaga, e. Vaki från Österåker och u. Freydís från Killebacken, med 8,43 totalt. Uppfödare är Änghaga islandshästar, ägare är Blentarps islandshästar och visare var Daníel Ingi Smárason.

Öppna bedömningen genomförs i morgon, lördag 31 augusti med start kl. 08:00.

Grupper inför öppna bedömningen

Vill du dela detta med dina vänner?