newsline

Avelsbedömning på Margaretehof

Publicerat den 24-05-2019

OBS! Uppdaterat tidsprogram 2019-05-27

Länk till tidsprogram

Bedömningen startar tisdagen den 28 maj enligt schema som finns bifogat. Mätning sker direkt innan exteriörbedömning. Samma ordning gäller till mätning som till exteriörbedömning och ni kan räkna med ca 10 minuter per häst både i exteriörbedömning och ridbedömning. Öppna bedömningen beräknas börja kl. 09:00 på torsdag 30 maj. Gruppfördelning för öppna bedömningen publiceras på SIF Avels hemsida och Facebook sida på kvällen 29 maj. 

Incheckning öppnar klockan 10:00 den 28 maj. Observera att inkörsel till anläggningen är ändrad, slå in: Ryttmästarevägen 750, 297 92 Everöd på GPSen. 

Bedömningsansvarig är Gratia Ekström Perwe som kommer att finnas på plats under hela bedömningen, för eventuella frågor hör av er på telefon 0766-238958 

Incheckningen sker mellan klockan 10:00-16:00 nere vid stallarna hos Chris Thórisson som även är kontaktperson/värdinna under bedömningen. Glöm inte pass och hästägarförsäkran. Kontakt med Chris för frågor angående incheckning kan ske på 0704755547.

Länk till hästägarförsäkran

Alla deltagande hästar får box och det ingår en spånbal. Hö/hösilage finns inte att köpa på plats utan detta ombesörjer man själv. Det är tillåtet att bygga egna hagar nere vi stallarna med eget medhavt material. Inga hästar får vistas i hage under natten. Hage ska förses med el. Boxar och hagar skall mockas innan man lämnar anläggningen annars utgår en kostnad med 2500:-/box som kommer att faktureras hästägaren. 

Banan kommer att vara öppen för ridning mellan klockan 10.00 -13:00 den 28 maj. Det kan vara bra att veta att man kommer att rida in på banan uppe vid cafeterian under själva bedömningen. Klockan 13:00 den 28 maj kommer vi att ha en genomgång av var mätning och exteriörbedömningen kommer att ske. 

Det kommer att finnas cafeteria under hela bedömningen, observera att det endast är kontant betalning eller swish som gäller. Öppettider den 28-29 maj är mellan 9:00-18:00 samt den 30 maj mellan 9:00-14:00. 

Hundar är välkomna att följa med, dessa skall dock vara kopplade. Observera att gårdens egna hundar kan vara lösa på anläggningen efter klockan 20:00 

Parkering för besökare finns längs med vägen innan cafeterian via gamla infarten. 

Vänligen observera att man inte får köra genom gården/anläggningen förbi speakertornet. 

Varmt välkomna!

Ófeigur och SIF Avel

Vill du dela detta med dina vänner?