newsline

Årets betäckningsauktion

Publicerat den 29-04-2019

Svenska islandshästlandslagets betäckningsauktion 2019 är en auktion av betäckningsrätter till förmån för svenska islandshästlandslaget, där du stödjer vårt svenska landslag i avel och sport genom att ”ropa hem” en betäckning med någon av auktionens hingstar.

Du hittar auktionen på landslagets facebook-sida ”Svenska Islandshästlandslaget”. Du bjuder på din favorithingst genom att lämna en kommentar under respektive foto med den summa du vill bjuda, givetvis går det bara att bjuda en högre summa än budet innan.

Utgångsbudet är 6.000 kr. (Därefter rekommenderar vi att höjning av bud görs med minst 500 kr i taget). Buden är bindande.

Vinnaren av auktionen på respektive hingst äger rätt att betäcka ett sto under säsongen 2019. Andra avgifter för t.ex. bete/uppstallning, ultraljud och stoavgift tillkommer.

Anonyma bud: Vill du vara anonym med ditt bud så går det bra, kontakta i så fall Sissel Holmén 070-6100 00 82 eller pm.

Auktionen pågår fram till den 5/5 2019 kl. 20:00. Vid budgivningens slut så har man 10 minuter på sig att svara på de motbud som ligger. Detta för att alla ska ha möjlighet att hinna ge motbud.

Auktionens slut övervakas. Vinnare meddelas i kommentarsfältet och bud som läggs är bindande.

Vad händer efter auktionen avslutas: När auktionen är avslutad kommer vinnaren att presenteras direkt i kommentarsfältet på respektive hingst. Det kan komma att bli olika tider för olika hingstar beroende på hur länge budgivningen pågår. Om du står som en av vinnarna i auktionen kommer du att få en faktura från Svenska Islandshästförbundet med 10 dagars betalning. Detta gäller även som ett intyg på att du vunnit auktionen på den aktuella hingsten. Vänligen skicka kontakt- och faktureringsuppgifter via pm på Messenger till Sissel Holmén.

Slutligen: Stort tack till de hingstägare som sponsrar med betäckningsrätter.

Vill du dela detta med dina vänner?